Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı acil çıkış muhtevain kullanılacaksa o hin mukteza koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size marifet verecektir.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı insan esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili gidiş anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya selim birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen Yangın kapısı istanbul açılmamasının sair bir önemli sebebi de herhangi bir sirkat vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları bağırsakin kolayca açılabilmektedir.

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, benibeşer tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının hoşgörülüliğinden az olmamalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye uyum ve akla yatkın hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu doğrultuda talih bile bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page